Меню
До списку новин

Шостий будинок першої черги введено в експлуатацію

16 серпня 2022

Корпорація Нерухомості РІЕЛ рада повідомити, що комісія Державної інспекції архітектури та містобудування України визнала шостий будинок першої черги ЖК «Компаньйон» готовим до введення в експлуатацію. Про це свідчить відповідний Сертифікат № ІУ123220808590 з QR-кодом.

Документ був створений в Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва та підписаний 10 серпня. Наразі він переданий Корпорації Нерухомості РІЕЛ.

Вітаємо кожного нашого інвестора з початком нового, такого очікуваного етапу в житті! Нехай ваша нова оселя стане осередком благополуччя, комфорту й здійснення мрій кожного нашого мешканця!

ЖК «Компаньйон» – це практичний та продуманий вибір від надійного забудовника. Кожна деталь має значення та знаходиться на своєму місці. Прибудинкова територія комплексу обладнана сучасним дитячим майданчиком. Для тих же, хто полюбляє займатися спортом, буде створено спортивний майданчик. Також зовсім поруч знаходяться школа та дитсадочок для ваших дітей. ЖК «Компаньйон» – ваш новий практичний партнер, що робить все для вашого спокою та сімейного затишку.

Додаткову інформацію про умови продажу, планування квартир, візуалізації, а також відповіді на інші питання стосовно житлового комплексу «Компаньйон» Ви завжди можете отримати у наших  відділах продажу. Контакт за посиланням.

Будемо раді Вам допомогти!

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ТОВ «Компаньйон-С»

ТОВ «Комерцбуд-С»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(032) 294-96-64
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 4/20/2024 становить 39.8 грн.
Відділи продажу
Львів, вул. Володимира Великого, 10
© 2024  Компаньйон. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.